0sm89juzc4wj6vbr135qt7p7ntp3r4

Kieppi Sawmill Oy liittyi Sahateollisuus ry:n jäseneksi. Yhdistyksen hallitus hyväksyi jäsenhakemuksen viime viikolla yksimielisesti. Kiepin Saha on ollut aiemmin Sahateollisuus ry:n jäsen, kun se kuului vielä Olavi Räsänen Oy -konserniin.

Kieppi Sawmill Oy on vuosi sitten perustettu yritys, joka osti sahan liiketoiminnan Olavi Räsänen Oy:ltä. Yrityksen omistaa Nior Holdings Ltd. ja toimitusjohtajana on israelilainen Yoav Golan. Sahanjohtajana toimii edelleen Olli Turunen.

Kiepin Saha sijaitsee Mäntyharjulla ja tuotantomäärä on noin 65.000 m3 mäntysahatavaraa. Yli 80% sahatavarasta toimitetaan vientiin, Eurooppaan, Lähi-Itään, Pohjois-Afrikkaan ja Kauko-Itään.

Lisätietoja:

Olli Turunen, sahanjohtaja, Kieppi Sawmill Oy, email: olli.turunen@kieppisawmill.com , puh 050 555 9811

Kai Merivuori, toimitusjohtaja, Sahateollisuus ry, email: kai.merivuori@sahateollisuus.com , puh 040 532 2868

Share This