0sm89juzc4wj6vbr135qt7p7ntp3r4

SAHATEOLLISUUS RY JA METSÄTEOLLISUUS RY SUOMIAREENASSA: MILLAISIA OVAT SUOMEN METSÄT VUONNA 2050

Muutokset metsäluonnossa ovat hitaita. Siksi tämän päivän toimissa ja valinnoissa tulee näkyä, mitä tahdomme tulevalta. Millaisia valintoja meidän sitten tulisi tehdä tänään, jotta metsämme olisivat elinvoimaisia, monimuotoisia ja puupohjainen biotalous tarjoaisi nykyistäkin laaja-alaisempaa hyvinvointia sekä ratkaisuja vielä vuosikymmenien päästä?

Metsäteollisuus ry järjestää yhdessä Sahateollisuus ry:n kanssa tämän vuoden SuomiAreenassa paneelikeskustelun ”Millaisia ovat Suomen metsät vuonna 2050?”. Tervetuloa kuuntelemaan, mitä asiasta ajattelevat Luonnonvarakeskuksen tutkimuspäällikkö Meri Kallasvuo, Emma Kari KariPantsar Oy:stä ja johtava luontoasiantuntija Timo Lehesvirta Metsä Groupista.

Panelistien johdatuksella pääsemme kulkemaan luonnon peruskysymysten äärelle: miksi luonnolla on väliä, mikä on monimuotoisuuden merkitys, miten yhdistämme luonnon turvaamisen ja talouden tarpeet sekä mitä esimerkiksi yritysten tulisi tässä yhtälössä tehdä? Keskustelua moderoi Sahateollisuus ry:n yhteiskuntasuhdepäällikkö Anniina Kostilainen.

Keskustelu järjestetään Porin Raatihuoneenpuiston lavalla keskiviikkona 28.6. klo 14−14.45. Tilaisuus on maksuton ja sitä voi seurata paikan päältä tai verkkolähetyksenä tai tallenteena MTV Katsomosta.

Share This