0sm89juzc4wj6vbr135qt7p7ntp3r4

ILMOITTAUDU PUUTA JALOSTAVAN TEOLLISUUDEN MONIMUOTOISUUSTIEKARTAN JULKISTAMISTILAISUUTEEN

Tervetuloa tutustumaan ensimmäisten joukossa puuta jalostavan teollisuuden monimuotoisuustiekarttaan!

Aika: Tiistaina 12.9.2023 klo 9–11.15, aamukahvit läsnäolijoille klo 8.30 alkaen

Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki

Etäyhteys: Microsoft Teams

 

Metsäteollisuus ry ja Sahateollisuus ry ovat saattaneet valmiiksi puuta jalostavan teollisuuden monimuotoisuustiekartan. Millaisia käytännön ratkaisuja metsätaloudella on metsäluonnon monimuotoisuuden turvaamiseen? Entä millaisia vaikutuksia ja kehitystarpeita näillä keinoilla on? Vastauksia on kerätty yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen, Itä-Suomen yliopiston, Metsäteho Oy:n, Paikkatietokeskuksen ja Tapio Palvelut Oy:n kanssa.

Tule seuraamaan puuta jalostavan teollisuuden monimuotoisuustiekartan julkistusta Tieteiden talolle Helsinkiin tai etäyhteyden päähän. Huomaathan, että paikkoja Tieteiden talolla on rajoitetusti, joten varaa oma istumapaikkasi pian!

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ:

Puuta jalostavan teollisuuden monimuotoisuustiekartan julkistustilaisuus (lyyti.fi)

 

Tervetuloa mukaan!

 

Share This