0sm89juzc4wj6vbr135qt7p7ntp3r4

SAHATEOLLISUUS RY EHDOLLA VUODEN TOIMIALAJÄRJESTÖKSI

Suomen Yrittäjät on asettanut Sahateollisuus ry:n ehdolle vuoden parhaaksi toimialajärjestöksi.

Sahateollisuus kehitti toimintaansa voimakkaasti useilla eri tavoilla vuoden 2023 aikana. Sahateollisuus ry panosti vuoden 2023 aikana onnistuneesti muun muassa hallitusohjelmavaikuttamiseen, mediatyöhön ja näkyvyyteen. Yhdistys käynnisti uuden kumppaniyrityskonseptin ja oli tekemässä poikkeuksellisen kattavaa puuta jalostavan teollisuuden monimuotoisuustiekarttaa.

– Tämä uutinen lämmittää mieltä hyvin paljon. Meillä on superosaava ja tehokas toimiston porukka, ja sitoutuneet sekä kannustavat jäsenet. Tältä pohjalta on inspiroivaa kehittää järjestön toimintaa ja edustaa toimialaa, jonka parhaat päivät ovat vasta edessäpäin, Sahateollisuus ry:n toimitusjohtaja Tino Aalto iloitsee. 

Sahateollisuus ry järjesti myös kävijäennätyksen saavuttaneen Wood from Finland -konferenssin, johon osallistui yli 400 ihmistä 30 maasta. Konferenssi onkin noussut toimialan johtavaksi tapahtumaksi Euroopassa. Edunvalvonnan kannalta menestyksekäs konsepti, Sahojen Vaikuttajapäivä, puolestaan kerää laaja-alaisesti toimialan kotimaisia edustajia ja päättäjiä keskustelemaan sääntelytoimintaympäristöstä. Sahateollisuus ry palvelee ulkomaisessa omistuksessa olevia jäsenyrityksiään myös englannin kielellä julkaisemalla näiden käyttöön muun muassa perusteellisia toimintaympäristöanalyyseja. 

Viime vuonna parhaaksi toimialajärjestöksi valittiin kuljetus- ja logiistiikka-alan etujärjestö SKAL ry. Voittaja julkistetaan 2.helmikuuta.

Lisätiedot:
Tino Aalto
050 574 8713
tino.aalto(at)sahateollisuus.com

Share This