0sm89juzc4wj6vbr135qt7p7ntp3r4

Kumppaniyritykset

Sahateollisuus ry:n kumppaniyritykset ovat tukemassa toimialan yhteistä edunvalvontatyötä. Samalla kumppanit saavat näkyvyyttä jäsenyritysten keskuudessa. Tavoitteena on, että sahateollisuuden toimintaympäristö kehittyy, jotta liiketoimintaa voidaan harjoittaa pitkällä tähtäimellä ja tehdä investointeja jatkossakin. Sahateollisuuden kumppaniyritykseksi voi liittyä, mikäli yrityksellä on laitteisiin, digitalisaatioon tai logistiikkaan liittyvää liiketoimintaa Sahateollisuus ry:n jäsenyrityksen kanssa. Kumppanuustiedustelut / toimitusjohtaja Tino Aalto.

Oy Adolf Lahti Yxpila Oy

Oy Adolf Lahti Yxpila Ab tarjoaa suur- ja kaivosteollisuudelle, satamille sekä kaupan alalle tavarankäsittelyä sekä tehdas-, maanrakennus-, logistiikkasuunnittelu- ja kunnossapalveluita.

Finnos Oy

Finnos on kotimainen tekoälypohjaisen mittausteknologian tiennäyttäjä, joka tarjoaa ylivoimaiset tukki- ja lautamittariratkaisut sahateollisuuteen.

Heinolan Sahakoneet Oy

HEINOLA on innovatiivinen ja teknistaloudellisesti kilpailukykyinen mekaanisen metsäteollisuuden teknologian toimittaja.

HewSaw Veisto Oy

Perinteikäs perheyritys Veisto Oy suunnittelee ja valmistaa HewSaw-merkkisiä sahatavaran tuotantolinjoja Mäntyharjulla, Järvi-Suomen sydämessä. 

Häggblom & Partners

We are a Finland based financial advisory firm focusing on M&A and Strategic Advisory in the forest industry cluster. In addition, we offer Capital Raising and Restructuring services for companies in various industries.

JARTEK

Jartek on puunjalostuksen laitteisiin ja linjastoihin erikoistunut projektitalo. Tuotevalikoimaan kuuluvat lajittelu- ja paketointilaitokset, lämpöpuun valmistuslaitteet sekä niiden automaatioratkaisut.

LST Service

LST Service – Luotettava kunnossapito kumppani! Tarjoamme ennakoivaa kunnossapitoa, sekä sähkökonekorjaamopalveluita. Toimitamme sähkökoneet suoraan omasta varastosta. Olemme ABB, VEM, WEG ja EATON partneriyritys

MiCROTEC

MiCROTEC on älykkään puun ominaisuuksien tunnistamisen teknologia- ja markkinajohtaja maailmassa, jo vuodesta 1980.

Nordautomation

Nordautomation Oy on puunjalostusteollisuuden projektitoimituksiin erikoistunut yritys ja markkinoiden johtava tukinkäsittelytekniikoiden valmistaja. Yhtiö on erikoistunut myös sivutuotekuljettimien kehittämiseen ja markkinointiin.

Pinja Solutions

Pinja on digitalisaation ja teollisuuden uudistaja. Pinjan avulla parannat toimitusketjun hallintaa, tuotannon päivittäisjohtamista, kunnossapitoa, työturvallisuutta, tiedolla johtamista ja kilpailukykyä sekä rakennat uutta liiketoimintaa

SEW-EURODRIVE Oy

SEW-EURODRIVE Oy tunnettu ja hyväksytty kumppani sahateollisuudessa – jo vuodesta 1975. Nopean ja varman toimituskykymme mahdollistaa kokoonpanotehtaamme Hollolassa ja huoltokeskuksemme Hollolassa ja Torniossa.

TKM TTT Finland

TKM TTT Finland on yksi maailman johtavista korkealaatuisten puunjalostusteollisuuden terien ja terähuoltopalveluiden toimittajista.

Trimble

Trimble Forestryn ratkaisut ja -palvelut vähentävät riskejä, optimoivat tuotantoa sekä lisäävät tehokkuutta ja hallintaa vastaamaalla raaka-ainehankinnan, tehdasoperaatioiden ja liiketoimintaprosessien tarpeisiin.

Valutec

Valutec nostaa lisäarvoa tuottavan puutavarankuivauksen ja älykkäät ohjausjärjestelmät täysin uudelle tasolle.

yhteystiedot

info@sahateollisuus.com

Säästöpankinranta 4 C 24, 00530 HELSINKI

Suomalaisen sahateollisuuden etujärjestö

Sahateollisuus ry edistää jäsenyhtiöidensä liiketoimintaa näiden etuja valvomalla.  Yhdistyksen jäsenistö koostuu n. 30:stä eri puolilla maata toimivasta yrityksestä. Lähes kaikki jäsenemme ovat kasvollisia perheyrityksiä.