0sm89juzc4wj6vbr135qt7p7ntp3r4

Kumppanit

Sahateollisuus ry tekee yhteistyötä laitetoimittajien, logistiikkatoimijoiden sekä alan yhdistysten ja järjestöjen kanssa.

FinScan

FinScan Oy on yksityisomistuksessa oleva suomalainen teknologiayritys, joka valmistaa automaattisia laadutusjärjestelmiä sahateollisuuteen. 

Heinolan Sahakoneet Oy

Heinolan Sahakoneet Oy on innovatiivinen ja teknistaloudellisesti kilpailukykyinen mekaanisen metsäteollisuuden teknologian toimittaja .

HewSaw Veisto Oy

Perinteikäs perheyritys Veisto Oy suunnittelee ja valmistaa HewSaw-merkkisiä sahatavaran tuotantolinjoja Mäntyharjulla, Järvi-Suomen sydämessä. 

Jartek

yhtiö on erikoistunut sahojen lajittelu- ja paketointilaitosten, kuivaamoiden, puun lämpökäsittelylaitosten sekä jatkojalostusteknologian toimittamiseen.

Limab

Limab manufactures and commissions measurement systems for the selected industries. 

Lisker

Lisker Oy on vuonna 1987 perustettu suomalainen yritys. Asiakkaita ovat sahateollisuuden johtavat yhtiöt Pohjoismaissa ja muualla maailmalla.

PiiMega Oy

PiiMega on ohjelmistotalo, joka on nykyään luomassa useita menestystarinoita yhdessä asiakasyritystemme kanssa ympäri Suomen ja sen rajojen ulkopuolellakin.

Sawcenter

Sawcenter myy luotettavien pohjoismaisten valmistajien sahalaitoskoneita lähes kaikkiin tuotantoprosessin tarpeisiin sekä välittää käytettyja koneita.

TKM TTT Finland

TKM TTT Finland is one of the leading manufacturers of high-quality Saws, Knives and Consumables for the wood industry. 

Trimble

Savcor Oy is now part of Trimble’s Forestry Division that offers land, forest and fibre management solutions.

Valon Kone

Valon Kone on erikoistunut roottorikuorimakoneiden sekä kuorinnan yhteydessä toimivien puun redusointilaitteiden valmistukseen.

Valutec

Valutec nostaa lisäarvoa tuottavan puutavarankuivauksen ja älykkäät ohjausjärjestelmät täysin uudelle tasolle.

yhteystiedot

info@sahateollisuus.com

Säästöpankinranta 4 C 24, 00530 HELSINKI

Suomalaisen sahateollisuuden etujärjestö

Sahateollisuus ry edistää jäsenyhtiöidensä liiketoimintaa näiden etuja valvomalla.  Yhdistyksen jäsenistö koostuu n. 30:stä eri puolilla maata toimivasta yrityksestä. Lähes kaikki jäsenemme ovat kasvollisia perheyrityksiä.