0sm89juzc4wj6vbr135qt7p7ntp3r4

Kumppanit

Sahateollisuus ry tekee yhteistyötä laitetoimittajien, logistiikkatoimijoiden sekä alan yhdistysten ja järjestöjen kanssa.

Heinolan Sahakoneet Oy

Heinolan Sahakoneet Oy on innovatiivinen ja teknistaloudellisesti kilpailukykyinen mekaanisen metsäteollisuuden teknologian toimittaja .

HewSaw Veisto Oy

Perinteikäs perheyritys Veisto Oy suunnittelee ja valmistaa HewSaw-merkkisiä sahatavaran tuotantolinjoja Mäntyharjulla, Järvi-Suomen sydämessä. 

Jartek

Yhtiö on erikoistunut sahojen lajittelu- ja paketointilaitosten, kuivaamoiden, puun lämpökäsittelylaitosten sekä jatkojalostusteknologian toimittamiseen.

Limab

Limab manufactures and commissions measurement systems for the selected industries. 

Lisker

Lisker Oy on vuonna 1987 perustettu suomalainen yritys. Asiakkaita ovat sahateollisuuden johtavat yhtiöt Pohjoismaissa ja muualla maailmalla.

MiCROTEC

MiCROTEC on älykkään puun ominaisuuksien tunnistamisen teknologia- ja markkinajohtaja maailmassa, jo vuodesta 1980.

Pinja Solutions

Pinja on digitalisaation ja teollisuuden uudistaja. Pinjan avulla parannat toimitusketjun hallintaa, tuotannon päivittäisjohtamista, kunnossapitoa, työturvallisuutta, tiedolla johtamista ja kilpailukykyä sekä rakennat uutta liiketoimintaa

Sawcenter

Sawcenter myy luotettavien pohjoismaisten valmistajien sahalaitoskoneita lähes kaikkiin tuotantoprosessin tarpeisiin sekä välittää käytettyja koneita.

TKM TTT Finland

TKM TTT Finland is one of the leading manufacturers of high-quality Saws, Knives and Consumables for the wood industry. 

Trimble

Trimble Forestryn ratkaisut ja -palvelut vähentävät riskejä, optimoivat tuotantoa sekä lisäävät tehokkuutta ja hallintaa vastaamaalla raaka-ainehankinnan, tehdasoperaatioiden ja liiketoimintaprosessien tarpeisiin.

Valon Kone

Valon Kone on erikoistunut roottorikuorimakoneiden sekä kuorinnan yhteydessä toimivien puun redusointilaitteiden valmistukseen.

Valutec

Valutec nostaa lisäarvoa tuottavan puutavarankuivauksen ja älykkäät ohjausjärjestelmät täysin uudelle tasolle.

yhteystiedot

info@sahateollisuus.com

Säästöpankinranta 4 C 24, 00530 HELSINKI

Suomalaisen sahateollisuuden etujärjestö

Sahateollisuus ry edistää jäsenyhtiöidensä liiketoimintaa näiden etuja valvomalla.  Yhdistyksen jäsenistö koostuu n. 30:stä eri puolilla maata toimivasta yrityksestä. Lähes kaikki jäsenemme ovat kasvollisia perheyrityksiä.