0sm89juzc4wj6vbr135qt7p7ntp3r4

Ympäristötekoja suomalaisissa metsissä

Sahateollisuuden metsäympäristöohjelma käynnistyi helmikuussa 2020. Nyt haluamme nähdä, miten puunhankinnan ja -korjuun ammattilaiset sekä metsänomistajat tekevät konkreettisia ympäristötekoja omassa arjessaan!

Lahopuu

Vähätuottoiset kohteet

Sekapuustoisuus

Riistatiheiköt

Tekopökkelöt

Soiden reunat

Metsäympäristöohjelma

Ohjelman tavoitteena on vahvistaa metsäluonnon monimuotoisuutta kuuden käytännön toimenpiteen avulla. Tutustu ohjelmaan ja toimenpiteisiin.

Palkinto

Kilpailun pääpalkintona on hieno retkipaketti, johon kuuluu laadukas kotimainen Savotta-merkkinen Jääkäri S -päiväreppu, sekä retkitarvikkeita virvokkeiden nauttimiseen. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 yllätyspalkintoa.

Kilpailuohjeet

Kilpailuun osallistut ottamalla kuvan tai videon mielestäsi onnistuneesta, innovatiivisesta ja inspiroivasta tavasta toteuttaa sahateollisuuden metsäympäristöohjelmaa. Tekojen tulee olla sahateollisuuden metsäympäristöohjelman mukaisia ja esitystavaltaan mieleenpainuvia. 

Kilpailun raati, joka koostuu sahateollisuuden arvovaltaisista edustajista, arvioi kilpailutyöt ja valitsee voittajan. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittaja julkaistaan Sahateollisuuden internetsivulla sekä somekanavissa.

Julkaise kuva tai video omassa somekanavassasi tunnisteella #metsäympäristöteko

Liitä kuvaan tai videoon lyhyt selostus siitä, mistä kohteessa on kysymys.

Jos et halua julkaista kuvaa/videota sosiaalisessa mediassa, voit myös lähettää sen meille sähköpostilla info@sahateollisuus.com.

Kilpailuaika 22.5.–30.9.2020

yhteystiedot

+358 20 779 0960

info@sahateollisuus.com

Säästöpankinranta 4 C 24, 00530 HELSINKI

Suomalaisen sahateollisuuden etujärjestö

Sahateollisuus ry edistää jäsenyhtiöidensä liiketoimintaa näiden etuja valvomalla.  Yhdistyksen jäsenistö koostuu n. 30:stä eri puolilla maata toimivasta yrityksestä. Kaikki jäsenemme ovat kasvollisia perheyrityksiä.